Thursday, 20 March 2014

Bad Country (2014)

Frymëzuar nga ngjarje të vërteta, BAD COUNTRY është një dramë e krimit të vendosur në Luiziana. Hetimet e detektivit Bad Karter e çojnë në arrestimin e Xhesi Ueiland, një vrasës me kontratë nga një organizatë kriminale. Ueiland, përballet me burgim të përjetshëm, dhe për të mos humbur familjen e tij, ai fiton besim tek Karteri dhe bëhet informatori i tij. Kur gjërat filluan të shkonin keq, bosi i organizatës, Lutin dams përdor politikanët dhe avokatët e korruptuar, për t’i bindur se Ueiland doli si “spiun”. Me këtë rast, amilja e Ueiland ekzekutohet, dhe kështu ai merr rrugën drejt hakmarrjes. Karter merr kontrollin, duke e ndjekur këtë organizatë në një lagje franceze. Situata shpërthen, ku në fund Karter, Ueiland dhe Lutin gjenden në një trekëndësh zjarri.No comments:

Post a Comment