Thursday, 20 March 2014

The Bag Man (2014)

Një kriminel e kalon kohën e tij në një hotel, duke pritur bosin e tij pasi ka vrarë shumë njerëz dhe ia ka mbathur me një çantë misterioze.No comments:

Post a Comment