Thursday, 20 March 2014

One Chance (2013)

Historia e vërtetë e Paul Potts, një ndihmës dyqani i turpshëm ditën dhe një këngëtar amator opere natën i cili u bë një fenomen pasi u përzgjodh nga “Britain’s Got Talent” dhe ku në fund doli fitues.



No comments:

Post a Comment