Thursday, 20 March 2014

Frozen (2013)

Frozen (2013)E patrembura dhe optimistja Ana bashkohet me Kristofin në një udhëtim epik, duke u përballur me kushte si ato të Everestit, dhe me një plak dëbore qesharak të quajtur Olaf në një garë për të gjetur motrën e Anës, Elsën, fuqitë e së cilës e kanë mbërthyer mbretërinë në një dimër të përjetshëm


No comments:

Post a Comment